Hej
2009-01-13 | 17:32:49

Årets första tenta är gjord, Årets första träningspass är gjort...Nu ska ja till Ilmo och kolla film


Brooklyn Bridge/ New York

Jobbigt
2009-01-09 | 23:09:09

Min väskor och jag beslöt oss för att ta olika plan hem från Dusseldorf, vilket innebar att jag fick dom igår. Ganska trist att stå på Landvetter och se fram emot två st resväskor med massa roliga saker i och det enda man åker hem med är hanbaggaget och en flaska whisky inköpt på en flygplats, och inte ens är den till mig.
När väl väskorna beslöt sig för att komma hem igen fattas det saker ur dom, hade köpt nytt smink (mycket billigare i Usa) och ett par nyinköpta solglasögon samt en ring. Detta gör mig sur och visst man ska inte ha dyra saker i väskor som man inte får låsa men jag tänkte inte så långt när ja packade...och ja jag är 100 % på att dom packades ner i resväskan. Ska ringa försäkringsbolaget i veckan. Har anmält det hos Baggage service nu.
Har varit och ätit en god middag på Babbel med Emma som fick sig en lite födelsedagspresent från New York. Det var trevligt att träffa henne. Frågade om hon ville följa med till Grand imorogn men hon har varit sjuk så vi får se.
Vad sägs om lite bilder? Ska fixa lite innan jag går och lägger mig. Imrogn är det pluggande som gäller på dagen innan det blir förfest hos Mia och Johan för att senare gå till Grand på Vipkorts bytar fest.

Välkänd gata


Utanför American Museum of Natural History.


Utsikt från Rockefeller Center i solnedgång över Empire State Building


Jag


Någon som känner igen denna adressen???vilka bor i korsningen Grove ST and Bedford ST ?

Newark
2009-01-07 | 21:22:08

Vad är det med mig och flygplatser alla ställen jag hamnar på och då särskillt på hemvägen så är flyget alltid försenat.
När vi kom hit så säger killen i in checkningen att flyget är 5 h försenat och att vi måste flyga via Dusseldorf Frankfurt och sen hem till Göteborg.Anledningen är att det inte går mer än en eller två flghter från Dusseldorf.
Flygplatser är trista och inget undantag för denna.
Tur att man hade datorn i handbaggaget. Maten man kan välja mellan att äta är typ McDonalds, Pizza eller nudlar...hmm svårt att välja då man inte gillar något.
Han med en del shopping sista dagen oxå en födelsedagsprsent och lite annat.
Nä det är trist...

Sista dagen
2009-01-06 | 14:53:16

är det idag i morogn åker vi hem, han inte med frihetsgudinnan igår så vi är på väg till henne nu på morognen.
Har inte möjlighet att lägga upp några bilder då detta är Beckas dator, så det får tyvärr vänta till ja kommer hem....sorry
Ha en bra dag

Heldag med shopping
2009-01-05 | 15:45:35

igår hade vi en heldag med shopping som avslutades på Times Square för lite mat och Becka ville fotografera lite...
Vi han med 1 .30 min manikyr och pedikyr, så nu har jag väldigt rosa tånaglar.
Nu ska vi iväg på en busstur och kolla på kända ställen här i New York, efter det blir det frihetsgudinnan och Brooklyn...med andra ord full rulle.

Lite bilder bara
2009-01-04 | 14:26:54






Outlet
2009-01-03 | 14:15:50

Igår var vi på en stor outlet och shoppade, det fanns ca 220 olika märken där. Lite skillnad mot freeport i kungsbacka.
Så det hände inte så mycket man kan skriva om, det blev en och annan kasse man kom där ifrån med.
På kvällen var vi ute och åt på ett steakhouse igen...detta ligger ca 50 m från hotellet och maten var super !
Idag blir det en se dag , vi ska på museum har ingen anning vad det heter men Becka vill gå dit. Jag vet att det är ett foto museum i alla fall.
Bir säkert något annat museum idag oxå. MoMa pratade vi om igår.
Så mera kort kommer tas idag.
Nu ska ja ut och ta en morgonpromenad.

Safari
2009-01-02 | 02:02:06

idag har vi varit på safari ( nästan) och vi har tagit en lång promenad i Central Park och bla kollat på Strawberry Fields där det finns en minnesplats med mosaik för Mr Lennon. Vi gick vidare till American Museum of Natural History.
Vi tog en promenad genom Central Park vi the Boothouse till Upper East side. följde den ner till Apple affären som ligger mitt emot The Plaza gick ner till Empire State B där vi tog en taxi och åkte ner till Union Square.
Imorogn så ska vi till en outlet ca 1 h utanför NY, så nu är det dags att sova...










Nyårsafton
2009-01-01 | 16:04:24

Efter frukost igår så tog vi oss ner till Ground Zero, det såg inte ut som det gjorde när jag var här i våras. Man kunde inte längre se in och därför blev det inga kort. Men vi såg att dom hade börjat bygga och det var inte längre bara ett stort hål.
Vi gick även in på Century 21 en outlet mall bredvid Ground Zero, men det var så mycket folk så man kom knappt fram. Köpte en ny plånbok och lite strumpor.
Sen tog vi oss upp till Times Square och åt lunch på Hard Rock Cafe, kom på att jag inte varit där sen Rebecca fick leksaker vid bordet så hon inte skulle bli uttråkad när vi andra åt.
När vi gick därifrån såg vi folk som stod och väntade på tolvslaget...detta var runt 13.00.
Vi gick neråt Union Square och hamnade till sist på hotellet. Gjorde oss i ordning och gick till ett stekhouse där vi skulle åta våran nyårsmiddag. Det var verkligen super gott och vi blev mer än mätta.
Efter maten åkte vi upp till TS men där hade dom spårrat av så man kom inte fram, vi gick ca 20 kvarter åt fel håll så vi vände och tog tunnelbanan till hotellet, så tolvslaget blev tyvärr inte vid TS för då hade vi varit tvugna att börja kö runt halv elva typ...så det blev inte som vi tänkt men det var mycket trevligt ändå.
Nu har vi ätit frukost och ska gå ut vädret är soligt och fint...



RSS 2.0