Rhodos
2008-05-31 | 15:07:45

Kan man säga om resan till Rhodos...allt var toppen om man bortser från att jag brände mig för första gången i mitt liv...slutade med att jag badade med tshirt de 2 sista dagarna.
Åt god mat, drack god öl, tränade, körde 4 hjuling, lärde känna massa nya härliga människor, hade helt enkelt en kanon vecka på Rhodos. Tror jag vill åka med igen nästa år :) Nä jag vet att jag vill !!!
 



Alla tjejer som var med.





Jörgen och Anki


Utsikt från hotellet




Andrea Stefan Catta Amalia och Lena

Rhodos
2008-05-29 | 22:51:08

Nu är jag hemma igen har varit hemma sen inatt. Vi landade sent så jag var hemma runt 2 tiden.
Resan har varit kanon bra och jag kommer skriva mer senare. Idag så har jag varit och tränat spinning, ett roligt pass som Johan höll i.
Har hänt massa andra roliga saker oxå.
Jag flyttar till STHLM över sommaren, ska sommar jobba där.
1 Sep händer något stort....
Här kommer lite bilder från Rhodos.

Lina efter 2 dagars körande på en 4 hjuling


Jörgen Anki och Ilmo


Från Vänster Gemma Andrea Stefan Patrik Jörgen Ilmo Mona Anna Lina och Anki


Vid hoteller


Min skugga


Första dagen på Rhodos, ingen skugga här inte...


Rhodos
2008-05-20 | 22:43:38

Jaha då var det dags att bege sig till Landvetter igen, imorgon så beger jag mig till Rhodos för en veckas träning med sol och bad.
Det blir en tränings resa denna gången med Onyx. Det ska bli riktigt kul även fast jag har varit sjuk mycket nu och inte tränat alls mycket sista tiden. Förkylningen som jag drog på mig i New York vill inte riktigt släppa taget om mig.
Vad kan man göra mera på Rhodos någon som vet? Har ingen vidare koll och har inte haft tid att läsa på något om det heller.
Det skulle ha varit samling på Onyx imorgon kl 12,30 men pga att planet är försenat så ska vi inte träffas förräns kl 17,00. Vi lyfter 20,40 från Landvetter och är framme någon gång mitt I-natten. Tror det tar 4 h att flyga? !
Jag ska bo med två tjejer som jag aldrig har träffat då jag reser ?själv? får hoppas att de är trevliga.
Veckan har hittils varit stressig med två turer till Göteborg på måndagen samt tisdagen.
Idag passade jag på att gå en sväng på stan i Göteborg och det var trevligt, köpte mig en tröja samt ett nytt nagellack.
Hittade en sida på nätet där man kunde beställa att prov på en mascara som heter Blinc, fick hem provet i slutet av förra veckan och jag måste säga att det var en kanon mascara så jag kan rekommendera att ni provar den.
http://www.evincecosmetics.com/blincmascara.htm
gå in på den sida och beställ hem ett prov !!!
Nä nu ska jag packa lite mera

Bröllop
2008-05-18 | 02:30:20

Idag har det varit Bröllop för Sandra och Kristian, det har verkligen varit en super dag !!!!
Bröllopsfesten var i Ymerstugan i Brämhult .


image55
I Brämhults kyrka

image56
Riset regnade...

image57
Sandras brudbukett gjord av Sanna


image61
Tärnbuketter gjorde jag

image58
Bordsdekorationerna gjorde jag och Sanna dagen innan

image59
Från Vänster: Elin Jag Sandra Sanna Jenny

image60
Från Vänster: Rickard Kristian Patrik Robert



Sista bilden är tagen av Rebecka www.bexs.se

Elfsborg,Varberg Bara X 2
2008-05-15 | 23:26:05

Kom hem på måndag förmiddag, åkte hem och lämnade min packning och strax efter det var det lunch på Bara med pappa som hade tagit sig från Varberg till borås för att kolla på Elfsborg-IFK matchen med mig och sina två bröder som håller på IFK. Vi träffades hemma hos mig innan och åt smörgåstårta, en tradition som vi har haft dom senaste 3 åren.
Matchen var super tyckte jag då Elfsborg vann med 3-0.
Fast jag bestämde mig för att sova ut på Tis så vaknade jag redan kl 8, bestämde mig för att ta det lugnt och åka till Varberg. Gick en sväng på stan i Varberg åt en super vidrig paj på Blå dörren(café i varberg)som jag måste varna för. Alltså ät inte deras Ost & Skinkpaj.
Jag och min syster satt och gjorde lite olika kort för kommande tillställningar.
image53
Åkte ut till stugan ganska sent, åt pappas pannkakor och mammas hemma gjorda rabarberkräm som var super god :).
Gick även ett varv med Hanna runt området. Hon var pigg så vi sprang till och med lite...slutade med att vi gick ett
varv till
.image51
Åkte hem tidigt på Onsdagen då jag har haft super mycket att göra, fick en del av alla saker gjorda fick oväntat besök av Emelie från Varberg. Och även av Therese.
Idag (Torsdag) så har jag tränat med Jörgen, stavgång 6 1/2 km runt Picke denna gången med, vrickade till min fot så jag har riktigt ont nu. Lunchade på Bara med Pappa Stefan Thomas samt Istvan vi åt en god pasta alla 5.
Köpte nya blommor till kontoret, då dom andra var döda(men pappa tyckte jag skulle ta hem dom och återuppliva dom, fast det hade inte gått tyvärr :) )Det är lite roligare att titta på nya fräscha blommor istället för döda blommor :)
Åkte hem och skrev klart mitt CV, blev riktigt nöjd så nu är det iväg skickat, så det är bara att hålla en tumme eller två nu. Vart jag sökt får ni reda på senare!
Har planterat lite grönt på min balkong med, så den ser mycket roligare ut nu:)
Har haft tvättdag i tvättstugan idag med. Bjöd upp Daniel (Kusin) och Jenny på lite risonisallad al Lina...
Nu sitter jag och funderar på om det är dags att sova, tänkte träna morgon passet med Daniel (instruktör Onyx)imorgon kondition/styrka är nu bokat :) kl 9
image52
Mammas blommor fick vara med på kort

image54
Violer är fina

Nu kommer bilderna och nu har även det kommit text :)
2008-05-12 | 11:54:17

Nu är det väl dags med en liten text till mina bilder :)Samt en beskrivning av vad som hände under min helg i Stockholm.
Jag åkte upp på Torsdagen, Johan skulle landa på Arlanda ca 20 min efter det att jag hade landat så jag kunde åka med honom till Danderyd. Hans plan var lite försenat men han kom till slut. När vi kom fram hade Vicky redan gått och lagt sig. Vaknade tidigt på fredagen när johan gick till sitt jobb. Somnade om och vaknade kl ca 10.
Kl 13 så skulle vi åka och hämta nycklarna till deras nya lgh, det var en super fin 4:a med en enorm balkong.
Vi började flytta lite kartonger på fredagen, Många av deras vänner skulle komma på lördagen och hjälpa till att bära. Jag fick ont i mina armar efter att ha burit en himla massa på fredagen så lördagen blev istället mestadels att packa upp och diska.
Söndagen tillbringade vi på deras nya båt, det blev verkligen en heldag, jag badade inte...doppade bara fötterna i Mälarn och det var riktigt kallt. Helegn var super...synd bara att den tog slut så himla snabbt. Men nu är det väl dags att boka biljette till midsommar så att den blir lika billig som den resan jag gjorde nu blir. 550 kr tur och retur med sterling.dk.
Kan inte bli så mycket billigare eller???


513096-50
Detta är taget i natten från "mitt" rum


513096-49
Somnade på balkongen och när jag vaknade var det en vacker måne som lyste mig i ögonen


513096-48
Från Vänster Vicky Mimmi Frank och Mattias strax efter att vi hade öppnat champangen


513096-47
Kan man ha så mycket bättre utsikt?


513096-46
Det blev en båttur på söndagen...

Landvetter igen
2008-05-08 | 17:34:01

I dag beger jag mig åter igen till Landvetter för att sätta mig på ett flyg med slut destination Stockholm.
Har lovat att hjälpa Victoria och Johan med deras flytt. Var och kollade på deras nya lgh under nyår när jag var uppe men den var inte riktigt klar då så det ska bli roligt att få se den nu och självklart roligt att träffa Vicky och Johan.
Blir upplockad på Arlanda av Johan som kommer från Danmark strax efter mig så det kunde ju inte passa mycket bättre med tiderna.
Så nu är det dags att packa innan Elin kommer hit.( hon ska köra ner mig!!! Tack Elin )

I dag har jag tränat för första gången på 2 1/2 v. Jag och Jörgen var ute och gick med stavar runt pickesjön... Var ett tagsedan jag var där nu men det var helt underbart vackert där. En grillkväll vid Picke??? Någon ???hade varit mysigt.

Insåg innan idag att det är mindre än två veckor kvar som det åter igen blir Landvetter men destination Rhodos denna gång, oj vad tiden har gått fort. Såg att jag hade fått ett mail från Pasi om vilka jag skulle bo med. Har noll koll på vilka det är så håll tummarna att dom är trevliga :) Två tjejer blev det som jag ska dela rum med.

Kommer hem på Måndag morogn och då ska jag åka och fixa blommorna till kontoret som jag skulle gjort denna veckan. Dåligt av mig.
Ska även gå på Elfsborg - IFK med Pappa och hans två bröder från Alingsås. Blir förmodligen Varberg någon dag nästa vecka antagligen Tisdag -Onsdag.

Var ute och grillade hos Jonas och Therese igår denna gången blev det kyckling med sallad.
Passade på att ta denna bilden på Lowa med min mobil.

image45

När går det över ?
2008-05-07 | 11:58:40

Jag är fortfarande inte bra från min förkylning som jag fick i NY, så jag har inte kunnat träna någonting på väldigt länge, vilket känns fruktansvärt trist då jag ska på tränings resa till Rhodos om ca 2 veckor. Har tränat tre pass sen jag kom hem den 14 April. Men igår kände jag mig litebättre och bestämde mig för att ta en promenad i alla fall, kom inte så långt innan man kände att kroppen inte var 100 %, riktigt trist.


image43
Utsikt från min promenad
image44

På kvällen var jag ute hos Sanna och vi åkte till blomsteraffären och kollade upp pris på blommor till Sandras brudbukett som vi ska göra den 17 maj. På vägen tillbaks till Sanna stannde vi på affären och handlade lite mat.
Det blev grillad fläskfile potatis och sallad.

På vägen in till stan åkte jag förbi Elin och gav henne en blomma från Mig Sanna och Sandra. Det var Elins födelsedag igår.

Så här blev mina GI muffins jag bakade i måndags.
513096-42

Vädret är härligt idag
2008-05-05 | 21:42:08

Hej
Idag så har min syster varit här och vi har varit och fotograferat lite ...
Vi var även hemma hos Sandra, Kristian och Fanny och drack lite kaffe och åt en GI muffins.
Nu är det dags att sova är väldigt trött
Kram på er

513096-41

513096-40513096-39AlmenäsJagKristian och Fanny

Hej sommar
2008-05-05 | 15:41:55

Nu ska jag följa åka ut till Sandra och Kristian med min syster som ska fotografera dom på bröllopet.

Jag har bakat GI muffins som jag tänkte ta med till dom hoppas dom blir glada...jag ska ta ett kort och visa sen

Möhippa
2008-05-04 | 12:57:54

image35
Jenny i Elins bil, innan vi ska väcka Sandra för en heldag med roliga händelser
På väg till Sandra
Elin tidigt på morgonen
Sandra
Sandra får en lätt sminkning i stan
Lunch i Stadsparken
Lunch i Stadsparken
Sandra och Nalle Puh
Sandra och Nalle Puh
Ridning på Islandshästar
På väg upp
Hej vad det går !!!
Det går fort
Nu går det snart fortare... (?)
Lite instruktioner innan vi ska tölta

RSS 2.0