En whisky för halsen, tack
2008-10-20 | 22:02:49

Hej
Dålig på att uppdater min blogg.
Har blivit sjuk igen, hur kan man ha sån otur blir ju sjuk hela tiden känns det som.
I fredags efter skolan hade ja lite ont, gick och tränade på kvällen kändes det inget bra alls..var i sparsör åkte hem super sent ca 2 men det är lite Jonas fel.Vaknade på lördagen och kunde inte svälja typ gjorde nästan inget på lördagen, drack lite vodka på kvällen och mådde väldigt på söndagen. Var på Viskos med Vicky träffade Dexter och allt kändes bra. På vägen hem från skolan idag kom det onda i halsen tebax sitter här nu och försöker dricka en whisky, men jag har inte lärt mig att tycka om det ännu. så det tar tid.
Martin åkte till cypern idag, är inte alls avis på honom.
Nä nu åter till whiskyn och tvn
Sov gott

Bio
2008-10-11 | 17:31:19

Ikväll så blir det bio...Sitter och pluggar och försöker vara duktig.
Vädret gör att man blir trött och allt pluggandet gör att jag snart somnar.
Imorgon kommer Hanna hit hon ska vara här tills...( vet inte när mamma och pappa kommer och hämtar henne har glömt att fråga)
Nu ska ja väl gå tillbaks till boken som handlar om Internationell Handel...

Fredag igen
2008-10-10 | 18:35:51

Fan vad fort veckan har gott…
Liten sammanfattning innan det är dags att bege sig ut till Rångedala för en lite tjejkväll, med thai mat och en öl kanske!
mer träning än förra veckan, massa pluggande inför tentan på tisdag.
Dagens två lektioner kändes ganska meningslösa för min del då jag redan har kolla på hur man fyller i fraktsedlar för flygbolag men det gick snabbt för mig och Malin så vi tog en lång rast sen. Data lektionen var löjligt enkel blev klar efter 40 min normal längd på lektionen är 3h 30 min. Hjälpte några och gick sen hem tidigare.
Hade i tanken att gå och träna innan kvällen men mitt knä har svullnat upp och det ser just nu inget bra ut. Min värsta mardröm är att åka upp och behöva tömma det på vätska. helvete vad ont har gjort det 3 ggr för mycket innan och vill verkligen inte göra det nu. En stor nål rakt in i knät men hoppas jag slipper det nu.
I alla fall ingen träning för mig i helgen.
Nä nu ska jag gå ut strax och hoppas Elin plockar upp mig snart.
Kram Kram


Miljö och teknik mässan...
2008-10-08 | 21:59:11

...är i full gång på svenska mässan i göteborg. Imorgon ska vi gå på den. så jag har sovmorogn första gången sen jag började skolan.
Det ska bli super skönt. Sen blir det väl en himla massa pluggande i helgen då vi ska ha den första tentan på tisdag.
Har även en inlämnings uppgift i Internationell ekonomi men våran lärare där har opererats för en bristning på kropps puls ådern och kommer inte komma tillbaks denna terminen i alla fall, förmodligen inte förräns nästa höst.Usch och fy.
Var uppe på kype idag och sprang. Åkte upp och tänkte tagit en promenad istället för att springa då mitt vänster knä och jag inte varit direkt överens den senaste tiden. Men det slutade med att jag sprang och då gjorde det inte ont. Gjorde ont sen igen när jag gick. knän är konstiga i alla fall mitt.
Pratade med Emma innan idag och hon hade varit hos en till läkare nu och tagit nya blodprover. Hoppas det är positiva svar du får tillbaks !!!
Verkar som det är fler som vill slå mig i monopol...tycker det är min tur att vinna nu... och inte alls avundsjuk på Anki som åker till Hong Kong...
Nä dags att plugga lite nu. Hm vilka länder exporterar mest olja någon som vet??? Saudarabien ligger på 1 plats och norge på 7 plats

.
Vill med hit...

Jag förlorade
2008-10-07 | 17:20:32

I Söndags när vi spelade spel så förlorade jag,hamnade på hans hotell hela tiden och fick betala 20000 varje gång. 5 ggr på raken hamnad jag på samma gata oxå. Man ska inte spela monopol på 2 personer så nästa gång så får vi bli lite flera. Jag vill ju ha en chans att vinna över han också.
Igår var det skoldags igen. Sen var det lite träning med Jörgen som var in planerat. Det gick bra med träningen igår.
Var och tränade idag efter skolan oxå men denna gången tränade jag själv.
Har nyss kommit hem från macken kom på att jag inte ville åka att tanka innan jag åker till Göteborg imorgon.
Tycker synd om Emma borta i Jakarta som har blivit sjuk, det är ju långt tills hon får åka hem. Tur att det finns Skype så man kan prata med henne när hon ligger i sin lgh på dagarna och är sjuk nu.

Nu ska jag försöka plugga lite

Trade
2008-10-05 | 12:13:40

Måste bara rekommendera er att se filmen Trade såg den i veckan med Ilmo och den var mycket bra. Den handlar om en 13 årig tjej i Mexico som blir kidnappad och ska säljas som sex slav i USA. Man får följa hennes färd mot USA och kampen att inte säljas som sexslav. Varje år blir ca 1 miljon människor sålda som sexslavar.
Annars har det inte hänt så mycket den senaste veckan. Har pluggat en massa bara.
Igår bakade jag bullar på kanelbullens dag och allt. På kvällen gick jag hem till Catta och Örjan och tog ett glas vin och åt av deras efterrätt.
Nu kommer snart Ilmo och vi ska spela spel, skulle egentligen gått ut i skogan och plockat svamp men det bara öser ner så spel lockar mera.


RSS 2.0