Seg uppkoppling
2008-06-29 | 18:26:28

Tar en halv evighet att ladda in mina bilder....





Stockholm
2008-06-27 | 18:46:14

Nu har jag varit i Stockholm i lite mera än en vecka och livet flytter på bra ...Lägger upp några bilder och hoppas hinna skriva  mera i helgen men håll till godo med dessa så länge...Nu blir det förmodligen en tur till Kalmar för ett hund köp
Bad dags



SATC premiär


Stockholm


Johans båt



Båt tur på midsommar igenom Stockholm







I bilen på väg till STHLM
2008-06-17 | 20:19:58


Det är Linas enda och bästa lillasyster som sitter här och skriver nu, Lina körbil och jag geekar med mobiltbredband i bilen. Mohahaha.
Vi är på väg till Stockholm där vi skall spendera två mysiga nätter på ett hotell i stan. Vi skall gå på SATC förhandsvisningen i morgon kväll och på dagen är det väl tänkt att vi skall gå på stan och shoppa, förhoppningsvis hittar jag något till mamma i födelsedagspresent med.

På Torsdag åker jag hem och firar midsommar, men Lina stannar kvar i STHLM för jobb. Men hon kommer hem i Augusti för att börja plugga i September.
Skolan ligger i Göteborg och det hon skall läsa är Internationell Transport och Spedition. 

Nu vet alla det.

Och jag får väl ta och kolla upp lite, blir lätt åksjuk...

Ha de gött!

SATC
2008-06-15 | 23:11:13

Hej igen
Dagen blev super bra och alla gillade mina hemmagjorda pajer samt hemma gjorda tårta.
Jag fick massa super bra grejor bla ett uppblåsbart liggunderlag. pengar, ett super fint armaband, ett franskt vin present kort på tallrikar(det visste jag sen innan.)
och sist men inte minst en billjett till SATC filmen i Stockholm på Onsdag kvall med mingel...
Min syster hade vunnit och jag fick följa med :)
Super kul tycker jag!
Nu ska ja sova
Godnatt


        
Bilden är från min syster sida... Men jag tror jag har tagit den på henne.

Kalas
2008-06-15 | 13:14:45

Idag är det dags för kalas, denna gången hemma hos mig själv. 6 dagar förtidigt, men jag är inte hemma på min födelsedag och inte resten av sommaren heller,förutom visa undantag...
Vi blir 9 personer här, Min familj plus Johan, Mormor Bittan Lennart och min kära kusin Daniel. Vet inte om Elin ev kommer upp lite senare och äter upp rester :)
Det blir två olika sorters hemmagjorda pajer och min favorit tårta som dessert.
Har inte önskat mig något och framför allt inte blommor det är bara roligt att träffa alla !!! Kom på att jag har önskat mig nya tallrikar men jag vet inte vilka, förslag?? Himlas ligger högst upp!

Mascara
2008-06-03 | 00:10:38

Måste bara rekomendera en super bra mascara,  http://www.evincecosmetics.com/blincmascara.htm

Varberg
2008-06-02 | 23:48:19

Värmen håller i sig och det är nästan lika varmt här hemma som det var i Grekland...det är skönt, har passat mig lite för solen då jag förtfarande flagnar en hel del. 3 st tränings pass har det blivit plus en ond hals...Varför får jag inte vara helt frisk??? Flyttar till Stockholm över sommaren, har fått sommarjobb där.Jag åker innan midsommar (onsdag tror jag) och kommer hem den 1 aug. Planerar att gå Fjällräven Classic i mitten av aug. Den 1 sep börjar jag plugga i Göteborg. Händer massa saker just nu.
Idag har jag varit i Varberg och badat i havet här hemma i Sverige för första gången i år! Det var varmt säkert runt 21 grader. Åt grillspett som mamma hade gjort innan vi gick en promenad med Hanna.



Lilla syster Rebecka



Becka och Lina



Lina



Becka



Hanna på kvällspromenaden



Solen på väg ner








RSS 2.0